Loading Laddar...
 

Nyhet! Elev PREMIUM

ElevPREMIUMbildNyhetSpråk.jpg

Helt unikt tillfälle!

Som första trafikskola i Sverige så erbjuder Trestads Trafikskola ett helt nytt digitalt läromedel. Trestads Trafikskola har under våren 2015 ingått i STR´s (Sveriges Trafikskolors Riksförbund) referensgrupp för det nya läromedlet. Från 1 juni 2015 erbjuder vi nu detta till alla våra nya kunder som vill ta körkort för bil. Vi är fortfarande den enda trafikskolan som erbjuder detta inom hela fyrstadsområdet.

Detta är ett helt nytt och unikt hjälpmedel som kan utveckla dig teoretiskt och praktiskt. Denna digitala plattform ger dig som elev möjligheter att lära in på det sättet som passar dig allra bäst. Vill du läsa bok, lyssna på boken, se filmer, höra diskussioner, körkortsquiza, lösa roliga uppgifter eller svara på frågor så finns allt här. Självklart funkar den nya Elevcentralen både med din dator, surfplatta och smartphone.

Materialet är fantastiskt smart så du lätt kan följa din utveckling och kostnaden för utbildningen samt hjälper dig att hålla din plan till färdigt körkort. Det finns stora möjligheter till ett bra samarbete med den egna handledare som kan ha stor inblick i den teoretiska och praktiska utvecklingen.

Vi är övertygande om att det blir roligare och mer kostnadseffektiv utbildning för dig!

Nyhet! Elevcentralen PREMIUM finns nu på 7 st olika språk (Svenska, Engelska, Danska, Spanska, Tyska, Franska, Arabiska).
I dagsläget är endast boken översatt på de utländska språken men snart kommer även frågorna vara översatta. 

Erbjudande! 
Startpaket Premium 7100 kr

(Ord. pris 8100 kr)

Ingår:

Informationsträff (elev och handledare bjuds in till 1 timmes genomgång av plattformen för att kunna använda den på bästa sätt)

Fri tillgång till Elevcentralen PREMIUM (digitala plattformen)

Fri tillgång till våra lärarledda teorilektioner (varje måndag i våra lokaler)

10 st billektioner á 40 min Läs mer om Elevcentralen PREMIUM här: www.korkort.nu/premium 

https://m.youtube.com/watch?v=cPNMjSbnBVI&time_continue=10&ebc=ANyPxKrSz0vQgo5NNwFOgrUFYLHxFe-rLGEdAeWU97aAYhCQSSJ9dcgUkfCMP-A7tZz9ylkuh22VYvwDcg1gRflklAlSmFyE4A

Passa på!
Är du nyfiken på Premium och vill höra mer om det före du bestämmer dig?
Anmälan till GRATIS informationsträff om Elev Premium, ring kontoret på telefon 0522-33233 för att få förslag på olika tider. Självklart får din privata handledare följa med på tillfället!

Vi är glada över att få vara med i tidningen "7 dagar" den 12/11-15 om vårt nya digitala läromedel!